👨‍🚀ÚLTIMAS PLAZAS DISPONIBLES - NO TE QUEDES SIN ELLA

FAQ

Dubtes Freqüents

Joves d'entre 10 i 17 anys d'edat Imprescindible tindre els 10 anys cumplits al moment de realitzar l'Space Camp.

No és necessari tindre coneixements previs. No et preocupes que nosaltres t'ensenyem tot el que necessites saber per a disfrutar al màxim de l'Space Camp. I si tens coneixements previs podrem profunditzar en les misions i arribar al següent nivell junts.

És necessari obtindre l'autorització d'ambdós tutors legals per a realitzar les activitats de l'Space Camp. Estes autoritzaciones deuen ser firmades davant notari per ambdós tutors. Es tracta d'un requisit legal obligatori de la legislació de formació en vol tripulat per a menors d'edat. 

Sabem que a ningú li agrada el notari i per això t'ho posem fàcil; et facilitem les dades del nostre notari per a que vages quan pugues sense necessitat de demanar cita prèvia. I no et preocupes per el preu, la notaría està inclosa en la matrícula de l'Space Camp. la notaría està inclosa en la matricula de l'Space Camp

Space Camp es duu a terme durant una setmana, de dilluns a divendres, en les següents dates.

Pots elegir la setmana que més et convinga:

 • Del 14 al 18 de juny
 • Del 1 al 5 de juliol
 • Del 8 al 12 de juliol
 • Del 15 al 19 de juliol
 • Del 22 al 26 de juliol

 

Existeix la possibilitat d'entrar a les 8:00h o eixir a les 18:00h pagant un suplement de 5€/matí i/o 5€/vesprada

Space Camp té lloc entre les instal·lacions de l'Escuela de Ciencia ubicada en el  Carrer Illes Canaries 90 en València i les instal·lacions de Las Naves ubicada en el Carrer Joan Verdeguer 16.

S'informará als participants del lloc d'inici de cada dia per a que acudixquen a la localització adequada.

El dia de volar aeronaus, eixirem des d'Escuela de Ciencia al aeròdrom i després tornarem de nou a l'escola. D'igual manera, el día de l'experiència de gravetat zero eixirem des d'Escuela de Ciencia fins a la piscina i tornarem de nou a l'escola. 

El últim dia de la setmana eixirem en bus desde Escuela de Ciencia cap a l'observatori de Culla. Aquesta informació s'enviarà als participants amb antel·lació.

Tots els trasllats els realitzem des d'Escuela de Ciencia amb eixida a les 9.00h i tornada a les 17:00h. 

Space Camp es un campament d'una setmana per a futurs astronautes, amb una activitat diferent cada dia. Els dies estàn estructurats de la següent manera:

 • Dia: Vol en aeronaus en l'aeròdrom d'Olocau.
 • Dia 2: Treball en gravetat zero en piscines.
 • Dia 3: Misions d'exploració en Mart amb Rovers.
 • Dia 4: Operacions en l'Estació Espacial Internacional amb Realitat Virtual.
 • Dia 5: Investigació sobre la vida fora del planeta mitjançant experiments de biologia i química.
 • Dia 5: Exploració del cosmos i de l'univers en l'Observatori de Culla.

Les activitats estàn disenyades per a ensenyar aerodinàmica, robòtica, enginyería mecànica, i astronomía de manera pràctica i educativa, adaptant-se a les necessitats del grup. L'organització proveïx una experiència immersiva en ciència i tecnología espacial.

La planificació concreta de cada setmana es farà saber als participants mitjançant email una setmana abans del seu començament.

Escuela de Ciencia té accés a un jardí privat, tancat i acotat de 700m2 ubicat de forma contigua a l'escola. Es tracta d'una instal·lació d'ús exclusiu per a l'Space Camp amb tots els servicis necessaris.

Las Naves compta amb espais oberts destinats als esmorçars i dinars dels participants quan realitzen activitats en les seues instal·lacions.

El dinar consta de menús variats i equilibrats que inclouen un primer, un segon i postre realitzat per un catering familiar especialitzat.

Existeixen menús especials per a les persones al·lèrgiques o intolerants a algún aliment.

El dia d'eixida l'aeròdrom i el dia d'eixida a la piscina els menjars seràn per a portar. Es pot portar snacks o fruita de casa per a les eixides.

La nit d'exploració de l'univers en l'observatori de Culla es dura entrepans i snacks per al sopar allí.

Els esmorçars són sàndwitxos variats (dos opcions com a mínim per escollir) tant salats com dolços i sucs.

Si vols, també pots traure't el esmorçar de casa!

 • Tots els dinars i esmorçars.
 • Tots els materials i equips per a desenvolupar les activitats previstes.
 • Professionals acreditats, professors i monitors.
 • Tots els desplaçaments de Escuela de Ciencia a l'aeròdrom, piscina i observatori.
 • Samarreta de l'Space Camp.
 • Segurs de responsabilitat civil i metge.
 • Autorització dels tutors en la notaría Aragó 29.
 • Diploma d'acreditació final.

El dia del vol en aeronaus arranca a les 9:00 h amb eixida desde Escuela de Ciencia cap al aeródromo de Olocau.

Allí, un equip de pilots professionals imparteix una classe magistral sobre el vol en ultralleuger, cobrint des de l'aerodinàmica fins al maneig segur de l'aeronau.

Posteriorment, els participants exploren el aeròdrom i es familiaritzen amb els comandaments de la cabina de l'avió que van a pilotar. Cada un té l'oportunitat d'actuar com a copilot, despegant i volant per els cels de València.

Si el pilot ho considera apropiat, el participant podrà prendre els comandaments, sempre baix supervisió experta.

Aquesta jornada està pensada per a oferir una experiència educativa i pràctica en vol, carregada d'emoció i seguretat. La tornada a l'escola està prevista per a les 17:00h, tancant un dia ple d'aprenentatge i aventura.

En Space Camp València, la seguretat és la nostra màxima prioritat.

Encara que no podem controlar el clima, ens assegurem de que cada dia siga una oportunitat d'aprenentatge, inclús si les condicions meteorològiques no permeten volar. Si el mal temps impedix realitzar el vol, els participants rebràn formació detallada sobre aeronaus en l'aeròdrom i tindràn l'oportunitat de pujar-se a elles encara que no despeguen.

A més, farem tot lo possible per reprogramar el vol dins de la mateixa setmana del campament, assegurant una experiència completa i enriquidora per a tots.

Participar en el vol és opcional

Entenem que alguns participants poden sentir-se nerviosos davant la idea de volar. Per a ells, oferim una experiència en terra, on poden explorar l'aeronau i experimentar la sensació d'estar en la cabina junt al pilot dins de l'aeronau en moviment, sense la necessitat de despegar

Aquesta alternativa permet a tots els participants disfrutar d'una experiència inoblidable, respectant els seus límits i fomentant un ambient d'aprenentatge segur i positiu.

Per a participar en l'activitat de vol, la legislació espanyola requereix el consentiment dels tutors legals firmat davant notari.

Si falta aquest consentiment d'algún dels tutors, el menor no podrà volar. No obstant això, s'oferix una alternativa similar a la proporcionada en condicions climàtiques adverses.

En situacions especials, s'anima als tutors a contactar amb nosaltres per a buscar solucions.

Quan t'inscrius a l'Space Camp t'enviarem un document que tindràs que imprimir i dur a la notaría.

Pots anar al nostre notari que coneix el document i el procediment, simplement indica en la recepció de la notaria que vols legitimar les firmes per a la autorització de l'Space Camp. Per favor, NO emplenes el document abans d'anar al notari.. Has de plenar i firmar el document davant la presència del notari.

No és necessari demanar cita prèvia i pagar costos adicionals. Els gastos de notaría estàn inclosos en el preu de la matricula si acudixes al nostre notari.

En cas que els tutors legals no puguen acudir a la notaría al mateix temps per a realitzar la firma, poden fer-ho en dies diferents deixant el document en possessió del notari.

Notaria: Notaria Aragó 29, ubicada en la Avinguda Aragó 29 (cantó amb l'estadi del Mestalla). Telf: 96 351 14 48. 

Una vegada firmat el document davant notari, la notaria es quedarà aquest document i ens el farà arribar directament.

Si no pots anar a la nostra notaria, pots acudir a qualsevol altra duguent el document imprés i solicitant una legitimització de firmes. En aquest cas, no ens farem càrrec dels costos associats que comporte esta legitimització i tindràs que traure el document sellat per el notari.

El dia de gravetat zero en l'Space Camp és una aventura emocionant on els participants experimenten la sensació de treballar en un entorn sense gravetat.

El dia arranca amb una classe magistral presentada per bussos professionals sobre com treballar baix el aigua, sense gravetat, simulant les condicions de l'espai on no hi ha ni gravetat ni oxígen. S'expliquen les mesures de seguretat i l'ús de l'equip necessari per a poder respirar baix l'aigua i mantindre la flotabilitat neutra.

Després, els participants es traslladen a les instalacions de la piscina en mini-bus on seràn dividits en parelles. Cada parella, junt al equip de bussos, realitzen feines d'acoblament subaquàtiques, recreant els reptes que enfronten els astronautes en l'espai.

Aquesta experiència no sols és educativa, sinó també emocionant, al oferir una visió pràctica del treball en microgravetat.

Per a realitzar l'experiència aquest dia és necessari dur vestit de bany, xancletes, crema de sol i una samarreta tècnica de licra. Si el participant té ulleres de bussejar que cobrisquen ulls i nas, és recomanable que les duga.

Sí. Una de les experiències és la gravetat zero que farem en una piscina amb bussos professionals. És necessari saber nadar per a realitzar aquesta activitat.

 

El dia dedicat a l'exploració de la superficie de Mart amb Rovers en el Space Camps es una immersió profunda en la enginyearía mecànica i la robòtica.

Els participants s'embarquen en el repte de disenyar, construir i programar els seus propis Rovers.

Aquesta activitat no sols posa a prova la seua creativitat i habilitats tècniques, sinó que també els ensenya sobre la importància de l'exploració espacial i la cerca de recursos com l'aigua a Mart.

Aquest dia combina teoría i pràctica, proporcionant una experiència educativa única que simula els reptes reals que enfrenten els enginyers i científics en l'exploració de l'espai.

 

El dia d'Operacions en la Estació Espacial Internacional (ISS) mitjançant realitat virtual submergix als participants en la vida i el treball dels astronautes en l'espai.

Utilitzant tecnologia de realitat virtual, els joves astronautes poden visitar virtualment la ISS, realitzar un passeig espacial, i experimentar el llançament de la nau Soyuz, el seu acoble a l'estació, i les feines diaries de la ISS.

Aquesta experiència està disenyada per a ensenyar sobre la vida en l'espai, el funcionament de la ISS, i la importància del treball en equip i la comunicació amb la base de control en la Terra, tot dins d'un entorn segur i controlat que simula de manera realista l'espai exterior.

 

El dia dedicat a l'investigació de la vida fora del planeta és una jornada fascinant d'experimentació.

Mitjançant experiments pràctics de biologia i química, exploren les bases de la vida i teoritzen sobre la seua possible existència més enllà de la Terra, aprenent on i com buscar senyals de vida en el cosmos.

 

El dia dedicat a l'exploració del cosmos anirem en bus a l'Observatori Astronòmic de Culla.

Acompanyats per astrònoms experts, els participants s'adentren en l'estudi de l'univers, observant constel·lacions i desentranyant els misteris de la Vía Làctia amb observació directa del cel estrelat de la Comunitat Valenciana i utilitzant els telescopis de l'Observatori.

La eixida a l'Observatori es realitza des de les instal·lacions de Escuela de Ciencia el divendres de cada setmana a les 18.00h. La tornada tindrà lloc la matinada. La informació detallada s'enviarà als participants abans de començar la setmana per a que estiguen informats.

 

El nombre màxim de participants per grup és de 12 alumnes distribuïts en grups de la seua mateixa edat per a garantitzar que l'experiència és la idònia per a tots.

 

Per supost, els participants poden traure el seus dispositius mòbils o tablets a l'Space Camp.

Valorem la importància d'aprendre a utilitzar aquests dispositius de manera responsable. Mentre estiguen amb nosaltres, els participants tindràn l'oportunitat d'incorporar els seus dispositius en l'aprenentatge i l'exploració, sempre sota la seua pròpia responsabilitat.

És important recordar que l'Space Camp no es responsabilitza per perdudes o danys que puguen ocorrer durant l'estada en el campament.

La política de cancelació de l'Space Camp permet cancel·lar la matrícula fins 15 dies antes del seu inici amb un reembonssament complet.

Cancel·lacions realitzades dins dels 15 dies previs a l'inici reben un 50% de devolució.

No hi ha reembossaments una vegada que el campament ha començat.

 
 

La actividad que se realiza en el exterior en el Observatorio de Culla comienza el Viernes a las 21h de la tarde/noche y estamos de vuelta a las 01h de la mañana.

La actividad tiene una duración aproximada de 4 horas, incluyendo los desplazamientos hasta el observatorio.

Es importante tener en cuenta que esta actividad se realiza fuera del horario habitual del campamento ya que se tiene que hacer de noche para poder ver las estrellas y planetas. También es importante destacar que debido a la imprevisibilidad del clima, no se puede garantizar que el cielo esté despejado.